Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman noemt naam van middenvelder die Frenkie de Jong niet gaat vervangen tijdens het EK

Laatste update:

Maandagavond meldde de KNVB dat Frenkie de Jong komende zomer niet afreist naar het EK in Duitsland. De middenvelder van FC Barcelona, die al langere tijd kampt met een enkelblessure, heeft nog te veel last van zijn enkel om tijdens het prestigieuze eindtoernooi in actie te komen.

Hoewel aanvankelijk de hoop bestond dat hij gedurende de groepsfase van het EK speelklaar zou zijn, wees een gepland onderzoek zondag en maandag uit dat de enkel van De Jong nog onvoldoende belastbaar is. In het persbericht gaf de KNVB aan dat Koeman in een later stadium zal bepalen of hij een vervanger oproept.

Voorafgaand aan de oefenzege op IJsland (4-0 winst) zag Koeman echter nog een middenvelder uitvallen. Teun Koopmeiners greep tijdens de warming-up meermaals naar zijn lies, waarna werd besloten dat de linkspoot niet mocht starten in De Kuip. Indien naast De Jong ook Koopmeiners het EK moet laten schieten lijkt het logisch dat Koeman in ieder geval één extra middenvelder oproept.

Door de naam van Timber kan in ieder geval een streep, zo benadrukt Koeman. "Ik heb iets in mijn hoofd, maar dat zal ik eerst intern communiceren. Timber? Nee, dat is Quinten Timber niet. Hij is niet fit en staat ook niet stand-by." Ook voor Feyenoord-collega Mats Wieffer komt het EK te vroeg. "Nee, die is niet fit."

Timber stond maandag wel alweer op het trainingsveld bij Feyenoord. De enkelvoudig international van Oranje trotseerde de regen en werkte een individuele sessie af met Tim Janssen, een fysiotherapeut van de Rotterdamse club.

Dat Timber op de achtergrond hard werkt aan zijn revalidatie is geen geheim, daar hij maandagmiddag zelf een foto deelde vanaf trainingscomplex 1908. Het EK komt echter te vroeg voor de revelatie van Feyenoord in het afgelopen seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
27
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
47
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties