Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman ondanks geniale assist Tadic onderuit bij Liverpool

Laatste update:

Naast Tadic begon ook Graziano Pellè in de basis bij Southampton, maar de Italiaan kwam er tegen Martin Skrtel en Dejan Lovren (ex-Southampton) nauwelijks aan te pas in de eerste helft. Tadic liet voor rust nog wel af en toe wat leuke dingen zien, maar Liverpool was de bovenliggende partij op Anfield. Dat resulteerde na ruim twintig minuten spelen in de openingstreffer: Jordan Henderson veroverde de bal op het middenveld en bediende met een geweldige pass Raheem Sterling, die oog in oog met de debuterende Fraser Forster geen fout maakte in de afronding.

Liverpool bleef ook na deze goal de betere ploeg, maar veel kansen kreeg het niet. De verdediging van Southampton gaf maar weinig weg en kort voor rust kwamen de bezoekers bijna op gelijke hoogte, toen Simon Mignolet moest redden bij een uitstekende poging van Morgan Schneiderlin. Eerder had ook James Ward-Prowse nog zijn geluk beproefd, maar ook zijn inzet werd gekeerd door Mignolet, die er dus voor zorgde dat Liverpool met een nipte voorsprong ging rusten. In de tweede helft werd de zoektocht naar een verdubbeling van de marge vervolgd.

Southampton kwam echter goed uit de kleedkamer en was in het begin van het tweede bedrijf sterker. Tien minuten na de thee viel de gelijkmaker: Tadic bediende met een hakje de mee opgekomen Clyne, die de bal in het dak van het doel ramde. Liverpool reageerde geschrokken en na een prachtige aanval kreeg Steve Davis een enorme kans om Southampton op voorsprong te zetten, maar het schot van de Noord-Ier was veel te slap en kon simpel gekeerd worden door Mignolet. Liverpool had het moeilijk en Rickie Lambert werd als invaller in de ploeg gebracht.

Met de tweede speler die Liverpool deze zomer ophaalde bij Southampton binnen de lijnen begon het weer wat beter te lopen bij the Reds, die uiteindelijk ook de overwinning pakten. Daniel Sturridge was het goudhaantje aan de kant bij de thuisploeg: hij stond net geen buitenspel en kon daardoor de winnende treffer binnenwerken (2-1). Liverpool kwam hierna nog wel met de schrik vrij, want Schneiderlin raakte nog de lat, waarna Shane Long (de aankoop van vijftien miljoen euro) de rebound naast het doel kopte.

-
Liverpool heeft terecht gewonnen

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
1
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
4
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
11
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties