Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman ontplofte bijna: 'Ik ben totaal verrast dat Rosario er niet bij is'

Laatste update:

"Dit is zeer teleurstellend", reageerde Koeman in gesprek met de NOS. "Hij was gewoon één van de wisselspelers van vanavond. Ik heb alleen maar begrepen dat hij speelgerechtigd was. Ik ben dan ook totaal verrast dat hij er niet bij is." Op de vraag of hij ontploft reageert Koeman stevig. "Bijna."

De KNVB dacht dat de schorsing van Rosario alleen betrekking had op duels van Jong Oranje. "We wisten dat hij twee gele kaarten had gehad bij Jong Oranje en daarvoor is geschorst. We hebben dat bij de KNVB neergelegd", vervolgde de oefenmeester. "Ik begreep dat hij speelgerechtigd was. Maar het gaat om de interpretatie van een zinnetje in de regels."

Meer: Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK

"Maar nogmaals, je kunt als KNVB denken dat je gelijk hebt, maar het ligt uiteindelijk bij de UEFA. Het is nu aan de bond om uit te zoeken hoe dit ooit heeft kunnen gebeuren." De KNVB was van mening dat de schorsing voorbij is, omdat Jong Oranje gisteren al speelde tegen Letland. Bovendien las de KNVB in de officiële regels dat de schorsing alleen betrekking heeft op duels van Jong Oranje, zo luidt de verklaring van de Nederlandse voetbalbond.

De UEFA interpreteert de regels anders en zegt dat ook duels van het A-elftal onder de schorsing vallen, en dat een geschorste speler in zo'n situatie pas twee dagen later weer in actie mag komen. "De KNVB steekt de hand in eigen boezem en realiseert zich dat in dit geval grondiger onderzoek had moeten plaatsvinden", zo meldde de bond zaterdagavond.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties