Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman pleit voor andere aanpak na keuze Mazraoui: 'Ik ben niet verrast'

Laatste update:

"Ik ben niet verrast", zegt Koeman maandagmiddag op een persconferentie, voorafgaand aan de wedstrijden tegen Peru en Frankrijk, geciteerd door Ajax Showtime. "Waarom? Omdat ik al tijdens het gesprek het gevoel had dat Mazraoui waarschijnlijk voor Marokko zou kiezen. We hebben er alles aan gedaan. Mazraoui heeft een andere keuze gemaakt, die respecteer ik."

"Ik vind het wel jammer. Mazraoui ontwikkelt zich geweldig. Je moet je afvragen of we het goed doen", vervolgt de bondscoach op een vraag over het proces. "Misschien moet je bij de clubs al gaan nadenken. Zij zijn belangrijk in dat traject. We moeten proberen dat iets anders aan te pakken. Maar de manier waarop ik denk dat het moet, deel ik liever eerst met de KNVB."

De wedstrijd tegen Peru staat in het teken van het afscheid van Wesley Sneijder. Koeman vindt het logisch dat er veel aandacht wordt geschonken aan de recordinternational. "De wedstrijd staat niet helemaal in het teken van Wesley Sneijder, er staan nog tien spelers op het veld", wordt Koeman geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Maar het is logisch dat het over Wesley gaat. Hij verdient het ook. Ik vind het geweldig dat we een speler zo kunnen eren."

"Vaak werd er gezegd dat wij dat in Nederland niet zouden kunnen. Nu doen we dat en is het niet goed. We doen het toch nooit goed, maar we leven in een vrij land", aldus Koeman, die de vraag krijgt of het niet beter was geweest om Sneijder te laten invallen: "We hebben hier voor gekozen. Lukas Podolski nam afscheid van Duitsland en speelde ook vanaf de start. En hij speelde ook nog de hele wedstrijd."

Wat verwacht jij van Nederland-Peru?

Meer nieuws

Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties