Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman probeert seizoen te redden in de sneeuw: 'Goed voor de geest'

Laatste update:

Southampton speelt dinsdagavond tegen Crystal Palace en zal woensdagochtend naar Zwitserland vertrekken. Daar probeert Koeman de neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. "Ik noem het een team-building reisje", zei de oefenmeester. "We gaan met het hele team. Het is niet alsof we met dertig graden op het strand gaan liggen, het is meer een soort gezondheidstrip. Het is goed voor het lichaam en het is goed voor de geest in de voorbereiding op de volgende wedstrijd."

Er gaan geen ballen, hesjes en pionnetjes mee naar Zwitserland, het thuisland van clubeigenaresse Katharina Liebherr. "Nee, we gaan niet trainen", benadrukte Koeman. "We gaan andere dingen doen, in de sneeuw." Aankomend weekend hoeft Southampton niet in actie te komen; volgende week zondag wacht de uitwedstrijd bij lijstaanvoerder Chelsea.

-
Denk je dat Southampton Europees voetbal gaat halen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties