Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman reageert op sneer Garcia: 'Blijkbaar praat hij graag in de pers'

Laatste update:

Koeman vond het 'respectloos' dat Paris Saint-Germain-aanvaller Ángel Di Maria onlangs aangaf dat de Franse club komende zomer een goede kans heeft om Lionel Messi over te nemen van Barcelona. Daar had Garcia zijn eigen kijk op: "Hij (Koeman, red.) aarzelde zelf niet om na de zomerse transferwindow over de komst van Memphis Depay naar Barcelona te praten. Dat noemen we l'arroseur arrosé", reageerde Garcia bij beIN Sports, doelend op een Franse film uit 1895 die geproduceerd werd door de gebroeders Lumière. De 49 seconden durende slapstick staat te boek als de eerste komische film.

"De trainer van Lyon praat blijkbaar graag in de pers, maar voor mij is hij niet van belang", zei Koeman dinsdagmiddag vanuit Barcelona tegenover de aanwezige media. Ook reageerde de trainer op de cover van France Football, waarop Lionel Messi in het shirt van Paris Saint-Germain prijkt. "Ik weet niet waarom ze zoiets doen", aldus Koeman. "Als zij zo graag over Leo en zijn toekomst willen praten, moeten ze dat vooral doen." De coach bereidt zich liever voor op de wedstrijden met Barcelona. "Voor ons is het belangrijk om ons voor te bereiden op de wedstrijden tegen Sevilla en Alavés. Op dinsdag spelen we tegen PSG en dan zullen we het wel zien."

Barcelona maakte deze week bekend dat Ronald Araújo voorlopig is uitgeschakeld met een blessure. Ook Gerard Piqué, Philippe Coutinho, Sergi Roberto, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Miralem Pjanic en Sergino Dest zijn nog niet inzetbaar. Door een gebrek aan verdedigers lijkt Frenkie de Jong een optie om centraal in de achterhoede te spelen tegen Sevilla, al heeft dat niet de voorkeur van Koeman. "Als we dat doen, dan missen we wel iets op het middenveld. Als het kan, dan kies ik voor een centrumverdediger die gewend is om daar te spelen." Koeman bevestigde dat Dest op de weg terug is en mogelijk zaterdag weer bij de wedstrijdselectie zit. "En anders wel bij de wedstrijd tegen PSG."

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
24
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties