Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman reageert op wens Sneijder: 'Hij vindt dat hij dat niet hoeft te leren'

Laatste update:

"Ik sprak Wesley laatst bij de loting voor de Nations League. Hij wil de cursus op maat", bevestigt Koeman in het YouTube-programma Bij Andy in de auto. "Daar zit iets in, maar je moet ook andere dingen leren. Wesley staat er best wel open voor. Maar toen wij het er over hadden, zei hij: 'Ik ben dan manager, het gaat dan alleen maar om het managen van een man of 25, 30.'"

Meer: Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club

Koeman is van mening dat er meegedacht moet worden met Sneijder. "Ik vind wel dat de KNVB moet kijken: wat kun je doen voor dat soort jongens? Arjen Robben, Robin van Persie... maar Van Persie doet gewoon de cursus zoals die is, net als John Heitinga natuurlijk. Die hebben geleidelijk die stappen gezet. Wesley ziet dat iets anders. Daarover moet je in gesprek om te kijken wat het beste voor hem is."

Volgens Koeman wil Sneijder zich 'puur richten op het managen van een groep mensen'. "Hij vindt dat hij de rest niet hoeft te leren, maar je moet ook van alle andere onderdelen iets meekrijgen", stelt de bondscoach van Oranje. "Dan hoeft dat geen vier jaar te duren, daar ben ik het wel mee eens. Ik heb het toen in een jaar tijd gedaan, samen met Ruud Gullit, Frank Rijkaard en Johan Neeskens. Dat had Guus Hiddink geregeld bij de KNVB. Dat was perfect. Als ik het vier jaar lang had moeten doen, van begin tot einde, had ik het misschien helemaal niet gedaan."

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
17
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
47
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties