Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman reageert op woorden Messi en bespreekt hardnekkig transfergerucht

Laatste update:

"Ik reken op hem, hij heeft het in de eerste weken van mijn verblijf hier namelijk erg goed gedaan", wordt Koeman woensdag in aanloop naar de uitwedstrijd van Barcelona tegen Celta de Vigo van donderdagavond geciteerd door onder meer Mundo Deportivo. "Vorige week zat hij even in een mindere fase. Maar vandaag trainde Ousmane goed en daarom reken ik ook op hem." Koeman weet echter dat er nog een hoop kan gebeuren in de komende dagen: "De club en de speler nemen uiteindelijk de eindbeslissing."

Koeman: 'Ansu Fati is heel erg goed voor zijn leeftijd'

Koeman bevestigt op de persconferentie tevens dat Sergiño Dest op zeer korte termijn officieel speler van Barcelona is. "Hij wordt medisch gekeurd", aldus de oefenmeester van de Catalanen. "De handtekeningen staan alleen nog niet onder het contract. Tot die tijd wil ik er verder niets over zeggen. Ik ga er echter vanuit dat het allemaal snel rondkomt." Koeman gelooft in de slagingskansen van Dest in het Camp Nou. "Het is een jonge speler en daardoor erg belangrijk voor de toekomst van de club. Hij gaat de strijd aan met de spelers die hier al rondlopen." De verwachting is dat Dest vrijdag officieel wordt gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Barcelona.

De Barcelona-coach gaat tevens in op de woorden van Lionel Messi, die opriep tot vrede en harmonie bij Barcelona. "Bij deze club is het nooit rustig, maar het is altijd een zeer goede zaak dat de aanvoerder van een ploeg een dergelijke boodschap naar buiten brengt. Hopelijk keert de rust snel terug bij Barcelona", aldus de hoopvolle Koeman. Messi deede de oproep in gesprek met Sport: "Het gaat ons alleen lukken om onze doelen te bereiken als we gezamenlijke passie, enthousiasme en motivatie tonen. We moeten verenigd zijn en alle neuzen dezelfde kant op hebben staan."

Zou Ousmane Dembélé een aanwinst zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
26
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties