Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman roept bij het Nederlands elftal definitief geen vervanger op voor geblesseerde Teun Koopmeiners

Laatste update:

Er werd al gedacht dat Koeman geen vervanger zou oproepen, daar de KNVB in een persbericht geen melding maakte van een nieuwe naam in de EK-selectie. De bond schreef alleen dat Ian Maatsen als vervanger bij de selectie is gehaald voor de geblesseerd afgehaakte De Jong.

In het persbericht werd eveneens het wegvallen van Koopmeiners vermeld. "Koopmeiners moet EURO 2024 aan zich voorbij laten gaan nadat hij zich gisteren blesseerde tijdens de warming-up van de wedstrijd tegen IJsland. Daarmee bestaat de definitieve selectie van Koeman nu uit 25 spelers."

Dat Koeman geen vervanger voor Koopmeiners heeft opgeroepen, is redelijk opvallend te noemen. De keuzeheer was groot voorstander van het uitbreiden van de EK-selectie van 23 naar 26 spelers en voerde in de afgelopen maanden een succesvolle lobby.

De bondscoach heeft nu nog de beschikking over zes middenvelders: Ryan Gravenberch (Liverpool), Tijjani Reijnders (AC Milan), Jerdy Schouten (PSV), Xavi Simons (RB Leipzig), Joey Veerman (PSV) en Georginio Wijnaldum (Al-Ettifaq).

De keuzeheer van Oranje zag in aanloop naar het EK de ene na de andere middenvelder geblesseerd wegvallen. De Feyenoorders Mats Wieffer en Quinten Timber bleken uiteindelijk niet fit genoeg, terwijl Marten de Roon bij Atalanta een dijbeenblessure opliep.

Het recent afhaken van De Jong en Koopmeiners zijn twee andere grote tegenvallers voor Koeman. Het vijftal is samen goed voor liefst 127 interlands.

Oranje start het EK in Duitsland komende zondag met een groepswedstrijd tegen Polen. Daarna staan er nog duels in de poule met Frankrijk (vrijdag 21 juni) en Oostenrijk (dinsdag 25 juni) op het programma.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chelsea-ster eerlijk over mogelijke problemen in kleedkamer met Enzo Fernández
0
Vriend van Monica Geuze, James Lawrence, is dicht bij stap naar Eredivisie
15
'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
60
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
5
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
14
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties