Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman roept twee vervangers op voor afgehaakte De Jong en Bergwijn

Laatste update:

Barcelona won de titanenstrijd van Real en zette daarmee een grote stap richting de landstitel in Spanje. De Jong kwam echter niet ongeschonden uit de strijd en liet voor de zekerheid een MRI-scan van zijn bovenbeen maken. Daaruit bleek dat de spelmaker uit Arkel twee weken rust moest houden en dat betekent dat de interlands van het Nederlands elftal tegen Frankrijk en Gibraltar te vroeg komen. Uit een persbericht van de KNVB blijkt dat Koeman heeft gekozen voor Joey Veerman van PSV als vervanger.

Er wordt ook een vervanger opgeroepen voor de eveneens afgehaakte Steven Bergwijn. De aanvaller heeft een knieblessure opgelopen tijdens de met 2-3 verloren Klassieker tegen Feyenoord en zal de komende interlandperiode rust houden. Donyell Malen zal de plaats van Bergwijn in de selectie overnemen en dat is opvallend, want de aanvaller van Borussia Dortmund zat niet in de voorselectie. Noa Lang maakte wel deel uit van die groep spelers, maar wordt nu gepasseerd.

Nederland opent de EK-kwalificatiecyclus met een uitwedstrijd tegen Frankrijk op 24 maart. Drie dagen later komt Gibraltar op bezoek in De Kuip. In een poule waar verder ook nog Ierland en Griekenland in zitten, moet Oranje bij de eerste twee eindigen om zich rechtstreeks te plaatsen voor het EK van 2024. Derde worden betekent dat er play-offs gespeeld moeten worden om het eindtoernooi in Duitsland nog te kunnen halen. In juni komt het Nederlands elftal ook nog in actie in het finaletoernooi van de Nations League.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties