Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman sluit eindklassering in top vier uit: 'Kom op, wees realistisch'

Laatste update:

José Mourinho liet eerder in het programmaboekje van United tegen de Merseyside-club optekenen dat Everton bij de beste clubs van de Premier League behoort, aangezien de club afgelopen zomer veel geld heeft uitgegeven. Koeman was niet gecharmeerd van de woorden van de manager van the Red Devils, zo liet hij eerder blijken: "Hij zegt dat Everton 160 miljoen euro heeft uitgegeven en dat wij voor de top vier moeten gaan. Kom op, wees realistisch."

De Nederlandse oefenmeester benadrukt donderdagmiddag op een persconferentie dat Everton nog niet bij de top van Engeland behoort. "Mensen hebben te hoge verwachtingen nadat we de groepsfase van de Europa League hebben bereikt en punten hebben gepakt tegen Stoke City (1-0, red.) en Manchester City (1-1, red.). Men dacht dat wij beter zouden zijn", citeert onder meer de BBC.

"Maar het is ridicuul om zoveel druk op het team te leggen om een top-vier plek te halen. Iedereen haalt nieuwe spelers en wij hebben jonge spelers gehaald. Dat heeft tijd nodig. Dat betekent niet dat we geen ambitie hebben. Gisteren was het beste medicijn en nu moeten we blijven winnen, te beginnen komende zaterdag", doelt Koeman op de confrontatie met AFC Bournemouth.

Everton kan met de huidige selectie meedoen om een plek bij de eerste vier

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
53
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
11
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
4
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties