Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman snapt besluit van Barça niet: 'Nooit zo begrepen waarom hij weg moest'

Laatste update:

Dest kwam tot nog toe tot 72 officiële duels namens Barça. Op voorspraak van Koeman maakte hij een kleine tweeënhalf jaar geleden de overstap van Ajax naar Barcelona. "Hij kon destijds van Ajax naar Bayern München", zegt Koeman in het YouTube-programma Bij Andy in de Auto. "Wij hadden destijds een rechtsback nodig bij Barcelona en ik zag in Dest de ideale oplossing."

Meer: Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws

Koeman werd in oktober 2021 ontslagen bij Barcelona. Onder Xavi raakte Dest vervolgens op een zijspoor, waarna de vleugelverdediger als uitweg voor een uitleenbeurt aan Milan koos. "Hij is een jonge speler en deed het ook nog eens goed op het WK. Ik heb nooit zo begrepen waarom hij weg is bij Barça. Bellerin gaat nu ook weer weg en Dest is echt niet minder dan Sergi Roberto", aldus Koeman.

De uitleenbeurt aan Milan is voor Dest vooralsnog geen succes gebleken. I Rossoneri besloten de verdediger niet in te schrijven voor de knock-outfase van de Champions League. Dest kan voor twintig miljoen euro definitief worden overgenomen door Milan. La Gazzetta dello Sport meldde vorige maand echter dat men in Milaan niet van plan is om de optie tot koop in het huurcontract van Dest te lichten. De rechtsback lijkt onder trainer Stefano Pioli op een dood spoor te zijn beland. In veertien officiële duels voor Milan kwam hij slechts tot 635 speelminuten.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties