Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman sneert keihard naar Frimpong: 'Hij denkt dat hij het niveau is ontstegen'

Laatste update:

"Nee", antwoordde de keuzeheer op de vraag van ESPN-verslaggever Pascal Kamperman of hij de keuze van Frimpong begrijpt. "Ik vind het niet goed. Ik weet niet of het gevolgen heeft, maar ik vind dit niet oké. Jong Oranje speelt een EK, en als de speler in kwestie denkt dat hij dat niveau is ontstegen, denk ik dat je de verkeerde beslissing neemt."

Koeman besloot om Frimpong niet op te nemen in de definitieve Oranje-selectie voor de Final Four van de Nations League. Vervolgens besloot de rechtsback om te bedanken voor Jong Oranje, dat deze zomer een jeugd-EK speelt in Georgië en Roemenië. Erwin van de Looi, bondscoach van Jong Oranje, gaf vorig weekend aan dat hij de keuze van Frimpong al enigszins aan zag komen. "Je proeft wel een beetje hoe hij erin staat, wat zijn gedachtes zijn", zei hij zondag bij Goedemorgen Eredivisie.

"Frimpong heeft het nooit letterlijk gezegd tijdens de interlandperiodes bij ons, maar je proeft dat hij vindt dat hij eigenlijk bij het Nederlands elftal moet spelen", vervolgde Van de Looi. "Hij zou misschien niet misstaan bij de selectie van Oranje, maar ook zeker niet op een EK met Jong Oranje. Of ik er de kolere in heb? Nee, dat valt op zich wel mee. Maar als wij drie of vier weken met z'n allen bij elkaar zijn, en ik heb een speler die er eigenlijk liever niet wil zijn, dan kun je die er beter niet bij hebben. Dat gaat alleen maar invloed hebben op de rest van de selectie. Aan de andere kant: hij heeft wel de kwaliteiten om op ons niveau het verschil te maken."

Snap jij de beslissing van Jeremie Frimpong?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
0
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
6
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties