Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman spreekt steun uit: 'Hij beschikt over ontzettend veel kwaliteiten'

Laatste update:

Suárez ontbrak zaterdag al bij de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Gimnàstic en ook woensdag tegen Girona was de aanvaller afwezig. "Als Suárez toch blijft, zal hij gewoon weer lid worden van de selectie", benadrukt Koeman na afloop van de oefenzege tegenover de Spaanse pers. "Ik heb vanochtend met hem gesproken. We weten nog niet of hij blijft of gaat vertrekken."

Deze actie van Leo Messi, zojuist in de oefenwedstrijd tegen Girona FC. Niet normaal ??

Posted by voetbalzone on Wednesday, September 16, 2020

Coutinho, die vorig jaar werd verhuurd aan Bayern München en woensdag tegen Girona de openingstreffer voor zijn rekening nam namens Barcelona, kan in ieder geval wel rekenen op speelminuten dit seizoen, aldus Koeman. "Philippe werkt echt heel hard. Hij straalt ook veel zelfvertrouwen uit. Hij traint en speelt goed. Je moet niet vergeten dat hij over ontzettend veel kwaliteiten beschikt. Iedere speler moet steun voelen van de coach."

Koeman is over het algemeen tevreden over de voortgang bij Barcelona in de voorbereiding. "Ik denk dat we van achteruit soms mooie aanvallen hebben laten zien. We hadden ook altijd een extra man op het middenveld. In de aanval moeten we het veld wel breed houden. Maar over het algemeen speelden we prima", besluit de oefenmeester zijn verhaal.

Meer nieuws

Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
1
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
16
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
1
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
6
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
13
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties