Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman stelt deadline aan fitheid en meespelen van Frenkie de Jong bij het Nederlands elftal

Laatste update:

Koeman staat aan het begin van de persconferentie stil bij het experiment Jeremie Frimpong. De rechtervleugelverdediger stond bij de overtuigende zege tegen Canada (4-0) opgesteld als rechtsbuiten en deed dat met een doelpunt en assist naar behoren.

Het aanwezige journaille wil daarom van Koeman weten of Frimpong en concurrent Denzel Dumfries ook samen aan de rechterkant kunnen spelen. De bondscoach trekt de vergelijking tussen beide spelers, maar zag tegen Canada iets wat hem wel kon bekoren.

"Beiden willen buitenom komen. Het koppeltje (Lutsharel, red.) Geertruida en Frimpong was erg goed, omdat ook Geertruida gewend is om aan de binnenkant te spelen bij zijn club."

"Ik vind het belangrijkste dat Frimpong gewoon als rechtsbuiten speelde. Dus dat is een extra optie die we hebben. Of Dumfries er ook achter kan spelen? Dat zou denk ik goed kunnen, ja", antwoordt Koeman.

De Jong


Het meespelen van De Jong in de EK-openingswedstrijd tegen Polen is nog allerminst zeker. De controleur trainde zondag weer deels mee met de groep en heeft zelf goede hoop het treffen te halen. Koeman tempert die verwachtingen.

"Het zou kunnen dat Frenkie niet echt superfit is voor de eerste wedstrijd. Dan zou je kunnen wachten tot de tweede of de derde wedstrijd. Dat is een mogelijkheid." Toch is de bondscoach geenszins van plan om de middenvelder in dat scenario naar huis te sturen.

"Ook als hij de eerste twee wedstrijden niet kan spelen, blijft hij er gewoon bij. Als hij de eerste drie niet zou kunnen spelen, zou ik er misschien nog even over moeten nadenken", stelt de keuzeheer een mogelijk finale deadline voor welke De Jong fit moet zijn. "Maar als ik het idee heb dat hij echt volledig fit is bij de groepswedstrijden, dan blijft hij er gewoon bij."

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
18
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
40
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties