Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman stunt en kegelt Arsenal uit strijd om Capital One Cup

Laatste update:

Arsenal - Southampton 1-2
Arsène Wenger gebruikte in het verleden al vaker spelers van een mindere categorie in de Capital One Cup en dat was nu niet anders. De Fransman stelde Abou Diaby, die de afgelopen 557 dagen één keer in de basis was begonnen, van meet af aan op. Daarnaast mocht David Ospina zijn debuut maken tussen de palen en deed rechtsback Héctor Bellerín voor de tweede keer in zijn bescheiden loopbaan mee in de verdediging van the Gunners. Wenger koos echter ook voor Jack Wilshere en Alexis Sánchez in de basiself en laatstgenoemde zorgde op schitterende wijze voor de 1-0 in het Emirates Stadium.

De Chileense zomeraankoop krulde na dertien minuten een vrije schop prachtig binnen en hielp Arsenal daarmee op weg. Koeman had in aanloop naar de wedstrijd al aangekondigd dat hij zijn sterkste elf zou laten spelen en die elf stelden hem allesbehalve teleur. Tomás Rosický werkte debutant Sadio Mané naar de grond en dus wees Keith Stroud naar de stip: specialist Dusan Tadic zette zich achter de buitenkans en benutte die moeiteloos (1-1). En nadat Graziano Pellè al dicht bij de 1-2 was gekomen, zorgde Nathaniel Clyne na uitverdedigen van Arsenal met een heerlijke uithaal voor de voorsprong, vijf minuten van de rust.

In de tweede helft bleef Southampton aanvallend spelen en druk zetten. Het leidde tot kansen via een schot van Steve Davis (redding Ospina), een vrije trap van Tadic (redding Ospina) en een poging van Mané (naast), maar de nekslag bleef uit. Aan de overzijde liet ook de Arsenal-aanval zich niet onbetuigd en moest Forster eraan te pas komen om Alexis het scoren te beletten. Arsenal probeerde uit alle macht gezichtsverlies af te wenden, maar het lukte niet. Pellè was in de slotfase nog het dichtst bij een doelpunt, maar de Italiaan kopte over.

Sunderland - Stoke City 1-2
Voormalig AZ-spits Jozy Altidore is geen vaste waarde bij Sunderland, maar tijdens het Capital One Cup-duel met Stoke City mocht de Amerikaan in de basis beginnen van Gustavo Poyet en Altidore beschaamde het vertrouwen van zijn trainer niet; na iets meer dan een kwartier nam de fysiek sterke aanvaller de 1-0 voor zijn rekening. Lang mochten the Black Cats echter niet van hun voorsprong genieten, want vijftien minuten daarna scoorde Stoke-verdediger Marc Muniesa de gelijkmaker. Het werd de avond van de voormalig Barcelona-speler: twintig minuten voor tijd was Muniesa ook verantwoordelijk voor de 1-2 en daarmee het bereiken van de volgende ronde.

-
Denk jij dat Southampton nog meer grote clubs gaat verslaan, dit seizoen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
0
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
24
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
29
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties