Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman troeft concurrentie af na bod van ruim 28 miljoen euro'

Laatste update:

De 24-jarige Keane kost de club van Koeman naar verluidt ruim 28,2 miljoen euro en met die transfersom lijkt de Engelsman na Davy Klaassen en Jordan Pickford de derde zomeraanwinst voor the Toffees te worden. Hij heeft bij Burnley nu nog een contract voor één seizoen, maar dat lijkt de tweevoudig A-international dus niet uit te dienen.

Aanvankelijk leek het er nog op dat Keane naar Liverpool zou gaan, want de Daily Mirror meldde in mei dat hij een principeakkoord met the Reds had bereikt en dat de clubs in verregaande onderhandelingen waren met elkaar. Keane lijkt nu dus uit te komen bij de stadsgenoot en aartsrivaal van de club van manager Jürgen Klopp.

Keane komt uit de jeugdopleiding van Manchester United en kwam tot vijf wedstrijden in het eerste elftal, maar brak nooit helemaal door. Hij liet zich vier keer verhuren, aan achtereenvolgens Leicester City, Derby County, Blackburn Rovers en Burnley. The Clarets namen hem in de winter van 2015 definitief over van Man United en sindsdien speelde Keane 108 wedstrijden voor de club.

Betaalt Everton hier te veel voor Michael Keane?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
41
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties