Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman verkiest Hartman boven Blind en heeft nog enkele verrassingen in petto

Laatste update:

Bart Verbruggen staat onder de lat bij Oranje. Hij ziet vijf verdedigers voor zich staan: Denzel Dumfries, Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké en Hartman. Veerman, Reijnders en Marten de Roon geven invulling aan het middenveld, terwijl Xavi Simons en Weghorst de voorste pionnen zijn van Koeman.

Meer: Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK | Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Koeman kan bepaald niet beschikken over zijn sterkste elf. Naast Frenkie de Jong zijn ook onder meer Noa Lang, Cody Gakpo, Steven Berghuis, Memphis Depay en Teun Koopmeiners niet van de partij. "Ondanks de afvallers zie ik een groep", is Koeman desondanks hoopvol gestemd. Eerder deze kwalificatieperiode ging Oranje met liefst 4-0 onderuit in Parijs. "Frankrijk-uit was wel even wat anders, dat je een paar dagen voor de wedstrijd met afvallers te maken kreeg. Die onrust is er nu niet. Dat maakt het anders en makkelijker." Toch weet Koeman dat Oranje een zware dobber staat te wachten. "Het is een ploeg die niet heel hoog druk zet. Als je dan fouten maakt vanuit de defensie nar het middenveld, dan sta je open."

Net als Koeman heeft ook de bondcoach der Fransen, Didier Deschamps, de nodige kopzorgen. Dayot Upamecano, Jules Koundé, Axel Disasi en William Saliba zijn allen niet beschikbaar. De personele problemen in de achterhoede noopte Deschamps tot het oproepen van twee debutanten: Malo Gusto en Castello Lukeba. In tegenstelling tot Oranje is Frankrijk al zo goed als zeker van plaatsing voor het EK. Een zege in Amsterdam is sowieso genoeg, terwijl een gelijkspel genoeg is als Griekenland verliest van Ierland. Mocht het deze kwalificatieperiode toch niet lukken, dan kan de WK-finalist van vorig jaar het karwei in november in eigen huis afmaken tegen Gibraltar.

Opstelling Nederland: Verbruggen; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Hartman; Reijnders, De Roon, Veerman; Simons, Weghorst.

Opstelling Frankrijk: Maignan; Clauss, Konaté, Lucas Hernández, Theo Hernández; Tchouaméni, Griezmann, Rabiot; Coman, Kolo Muani, Mbappé.

-
Nederland - Frankrijk:

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties