Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman vreest voor roofbouw: 'Guardiola heeft dit al eens aangekaart'

Laatste update:

"Voor een voetballer is meedoen aan twee grote toernooien in één zomer gewoon te veel", zo luidt de duidelijke conclusie van Koeman in de Spaanse media. "Josep Guardiola heeft dit al eens aangekaart en ik ben het met hem eens. Pedri heeft afgelopen seizoen bijna elke wedstrijd in LaLiga gespeeld en miste bijna geen minuut bij Spanje op het EK. Het is verre van ideaal dat hij na een break van slechts vier dagen naar Japan vliegt voor de Olympische Spelen. Het wordt zo allemaal een beetje teveel."

Luis Enrique maakt diepe buiging: 'Dit deed zelfs Andrés Iniesta niet'

De bondscoach was onlangs nog lovend over de ontwikkeling van Pedri.Lees artikel

Koeman heeft sowieso vraagtekens bij het voetbalgedeelte op de Olympische Spelen. "Het is slechts mijn persoonlijke mening, maar op de Spelen gaat het voornamelijk over atletiek en andere sporten, en niet over voetbal. Dat is tenminste hoe ik erover denk. Ik snap best dat spelers op zo'n toernooi graag voor hun land willen uitkomen, maar de speelkalender bij de clubs is al overvol. We moeten de spelers echt in bescherming gaan nemen", waarschuwt de Barcelona-coach voor de gevolgen van overbelasting.

Pedri werd door bondscoach Luis Enrique al vergeleken met Andrés Iniesta en Barcelona doet er achter de schermen alles aan om de talentvolle middenvelder langer aan de club te binden. Volgens de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano hebben de Catalanen de optie om het tot 2022 lopende contract van Pedri met twee seizoenen te verlengen, maar zijn er plannen om een nieuwe en verbeterde verbintenis aan hem voor te leggen. De club moet eerst wel de financiën op orde brengen, voordat er kan worden gesproken met de Spaans international.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties