Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman waarschuwt Wijnaldum: 'Het zit daar de laatste jaren niet goed'

Laatste update:

Koeman liet de middenvelder op zijn zestiende debuteren in het eerste van Feyenoord. Nadien ontwikkelde Wijnaldum zich sterk en inmiddels acht hij zichzelf rijp voor de sprong naar het buitenland. Koeman werkt sinds vorig jaar zomer in de Premier League en kent de clubs inmiddels een beetje. Hij waarschuwt Wijnaldum voor de club Newcastle United. "Het zit daar de laatste jaren niet goed", zegt Koeman donderdag tegen de NOS.

Enerzijds geeft Koeman aan dat Newcastle United een grote club is: er komen tweewekelijks wel 55.000 mensen naar St James' Park. Toch is het er de laatste jaren ook onrustig geweest. "Voor zover ik dat van de buitenkant kan beoordelen, gaat het daar structureel fout de laatste tijd. Dat is ook het afgelopen seizoen weer gebleken, toen ze ternauwernood in de Premier League bleven. Ze hebben goede spelers, alleen vaak problemen met trainers die ontslagen worden", aldus Koeman.

De 53-jarige assistent-trainer van Southampton zegt niet dat Wijnaldum het niet moet doen en beter kan wachten op een andere club. Mensen die beter ingevoerd zijn dan hijzelf, zeggen volgens Koeman dat Newcastle United een fantastische vereniging is. En Wijnaldum staat ook sterk in zijn schoenen. "Hij moet er alleen wel rekening mee houden dat het spel veel sneller gaat en een stuk fysieker is."

Newcastle United is een prima club voor Georginio Wijnaldum om naartoe te gaan

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
22
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
17
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties