Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman wijst naar gevaar voor Oranje en reageert op blessure Mbappé

Laatste update:

"Het is duidelijk dat wij heel veel ervaring hebben met het spelen tegen Frankrijk", zo begint Koeman. "In veel wedstrijden hebben we moeite met die ploeg gehad. Dat geeft wel aan dat het een sterke tegenstander is."

Meer: Spelers van Oranje zijn bang voor Ronald Koeman: ‘Sommigen trekken zich terug’

"Het is een ervaren team dat erg compact speelt en met name in de omschakeling - dat zag je ook tegen Oostenrijk - zijn ze binnen no-time aan de andere kant. Ze hebben geweldige individuele kwaliteiten mét snelheid."

"We gaan proberen te voetballen, maar zeker in de opbouw moeten we heel vast zijn. Je moet geduld hebben en zeker zorgen voor een goede restverdediging", zo vertelt Koeman.

Desgevraagd laat de bondscoach weten dat het al dan niet meespelen van Mbappé, die in het duel met Oostenrijk zijn neus brak en nog een vraagteken is voor de ontmoeting met Oranje, geen invloed heeft op zijn plan van aanpak.

"Didier Deschamps zal weten of hij gaat spelen, maar wij zullen moeten afwachten. Frankrijk is wel dusdanig sterk dat wanneer hij niet speelt er een ander staat die ook heel goed is."

"Ik heb me eerlijk gezegd ook niet beziggehouden met zijn meespelen, want daar hebben we geen invloed op. Wij kunnen ons alleen zelf zo goed mogelijk voorbereiden, en ons idee van morgen is niet afhankelijk van het meedoen van Mbappé", aldus Koeman.

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
7
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
130
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
56
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties