Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Wil hierover niet veel kwijt, maar ben het eens met tweet Piqué'

Laatste update:

"Ik heb gisteren hierover met de voorzitter gepraat", laat Koeman woensdagmiddag weten tijdens een persbijeenkomst. "Hij heeft de situatie vervolgens uitgelegd. Sinds gisteren (dinsdag, red.) is er sowieso een hoop veranderd. Niemand weet wat er nu gaat gebeuren. Ik wil alleen het beste voor Barcelona." De oefenmeester van de Spaanse titelkandidaat was overigens snel klaar met de vragen over de Super League. "Ik ben niet de woordvoerder hierover en voor overige vragen moeten jullie bij de voorzitter zijn."

"Mijn taak is om het elftal zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd", verlegt Koeman de aandacht naar het treffen met Getafe van donderdag. "Er is momenteel zoveel gaande dat we beter kunnen wachten tot er meer duidelijk is over de Super League. De ontwikkelingen komen voor mij in ieder geval niet als een verrassing. Maar nogmaals, de voorzitter kan hierover meer vertellen", aldus Koeman, die niet wil zeggen of hij door Laporta in een eerder stadium al was ingelicht over de deelname aan de Super League. "En ik weet ook niet wat hij aan de spelers heeft verteld. Ik ben voorlopig alleen maar geïnteresseerd in de wedstrijd van morgen."

Koeman is het wel eens met Gerard Piqué, die woensdag via Twitter liet weten dat het voetbal er voor de supporters is. "Ik wil niet veel kwijt over dit thema, maar ik ben het wel eens met die tweet", aldus de Barcelona-coach. De verdediger nam via de sociale media duidelijk afstand van de eventuele komst van de Super League. "Voetbal is voor de fans en vandaag nog meer dan ooit." Koeman verwijst op het persmoment nog naar de discussie die er in Nederland en België gaande is wat betreft de BeNeLiga. "Het is normaal dat voorzitters van clubs nadenken over de toekomst. Er zijn echter dingen in het voetbal die je niet moet willen veranderen."

De keuzeheer van Barcelona vindt net als Josep Guardiola dat de belangen van spelers weer voorop moeten komen te staan. "Guardiola heeft gelijk als hij zegt dat het speelschema overvol is geraakt. Iedereen heeft het over de Super League en Champions League, maar ondertussen luistert de UEFA niet naar de clubs, trainers en spelers. Voor de UEFA lijkt geld het allerbelangrijkste te zijn. Zelfs hier in Spanje zijn er ontzettend veel wedstrijden en dat we donderdag pas om 22.00 uur spelen is ook niet ideaal. Boven alles moeten de spelers bescherming krijgen", zo besluit Koeman.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
8
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties