Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman wil met miljoenen van Manchester City flink huishouden'

Laatste update:

De gesprekken tussen Koeman en Begiristain gaan over John Stones, die een prijskaartje van liefst zestig miljoen euro heeft. Chelsea probeerde de 22-jarige verdediger in het verleden diverse malen aan te trekken, maar Everton wees elk bod af. De clubleiding wil Stones in principe alleen kwijt als er een straight cash bid op tafel komt, maar Koeman staat ook welwillend tegenover Wilfried Bony als wisselgeld. De manager ziet in de ex-speler van Vitesse een geschikte kandidaat voor zijn voorhoede, al beseft hij dat hij met zestig miljoen euro veel meer voor elkaar kan krijgen op de transfermarkt.

Koeman heeft namelijk meerdere kandidaten om de selectie van Everton te versterken. Zo is Georginio Wijnaldum van Newcastle United nog altijd in beeld, net als Morgan Schneiderlin van Manchester United. Laatstgenoemde kent Koeman nog van hun gezamenlijke periode bij Southampton. Newcastle vraagt liefst dertig miljoen euro voor Wijnaldum en heeft tot dusver nog geen enkel formeel bod ontvangen. Ook Tottenham Hotspur zou net als Everton interesse in de Oranje-international hebben.

Kasper Schmeichel is nog steeds een kandidaat om het keepersgilde van Everton te versterken, ondanks het aantrekken van Maarten Stekelenburg van Fulham. De 29-jarige doelman praat met Leicester City over een nieuw contract, maar voelt ook veel voor het ambitieuze project van Everton. De regerend landskampioen van Engeland wil de zoon van legende Peter Schmeichel niet voor minder dan 25 miljoen euro laten gaan. Tim Krul van Newcastle is het alternatief van Koeman.

Denk jij dat Everton hoger gaat eindigen dan afgelopen seizoen?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
347
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties