Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman winkelt weer bij Twente en haalt Martina

Laatste update:

"Het was voor mij wel verrassend dat deze transfer zo snel is afgerond", laat Martina weten op de website van zijn managementbureau P4P. "Dit is voor mij een hele goede stap. Ik heb kort met Koeman gesproken over mijn positie in het team en hoe hij dat ziet. Van daaruit hoop ik dat ik veel speelminuten kan maken bij Southampton en dat ik de kans krijg om te laten zien wat ik kan, maar dat ligt natuurlijk vooral aan mezelf", weet de verdediger.

Koeman had vorig seizoen tijdens zijn eerste jaar bij the Saints de beschikking over de van Atlético Madrid gehuurde Toby Alderweireld, maar de voormalig Ajax-verdediger is teruggekeerd naar Spanje. Koeman nam vorig jaar Feyenoord-spits Graziano Pellè mee naar Engeland en plukte ook Dusan Tadic al weg bij Twente. Onlangs werd ook keeper Maarten Stekelenburg (op huurbasis) ingelijfd door Southampton.

Denk je dat Cuco Martina veel gaat spelen bij Southampton?

Meer nieuws

EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
1
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties