Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman zei dat hij teleurgesteld was dat ik die rol niet kon spelen'

Laatste update:

"Ik merkte vrij snel dat het een lastig verhaal zou worden bij Everton, al voordat Koeman werd ontslagen. Voordat ik tekende verwachtte ik dat er iets meer voetbal in het team zou zitten, al wist ik ook dat Engels voetbal veel rennen en beuken is. Daar draai ik mijn hand niet voor om, maar ik vind het voetballende aspect ook heel belangrijk. Ik was het spel bij Ajax gewend: altijd de bal in de voet. In Engeland had ik soms het idee dat de ballen steeds over mij heen vlogen", legt hij uit aan ELF Voetbal.

Klaassen kwam er in de eerste weken van zijn periode in de Premier League achter dat Everton na het vertrek van Romelu Lukaku geen spits meer had waar hij omheen kon bewegen of overheen kon gaan. Na een slechte seizoensstart met zware wedstrijden tegen Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur en Chelsea kwam hij ernaast te staan en in november werd Koeman ontslagen: "We hadden een goede band en ik neem hem ook niets kwalijk", vertelt hij over de huidige bondscoach van het Nederlands elftal.

"Koeman zei wel dat hij teleurgesteld was dat ik niet de rol kon spelen die hij voor ogen had. En ik natuurlijk ook. Ik had het idee om belangrijk te worden bij Everton. Koeman werd erop aangekeken dat ik voor veel geld kwam, maar het niet kon waarmaken. Net als meer aankopen van die zomer", gaat hij verder. Klaassen sprak nog even kort met Koeman nadat de trainer werd aangesteld als bondscoach en kreeg toen te horen dat hij voorlopig niet in aanmerking zou komen voor Oranje: "Maar dat het perspectief zou veranderen als ik weer zou gaan spelen. Wie weet wanneer Oranje weer komt."

Vind jij dat Davy Klaassen weer bij de selectie van het Nederlands elftal zou moeten zitten?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties