Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman ziet De Ligt knoeien: 'Daar had ik Bonucci neergezet'

Laatste update:

De Ligt vormde het hart van de verdediging samen met Leonardo Bonucci. Er leek geen vuiltje aan de lucht toen de ploeg van trainer Maurizio Sarri na ruim een uur spelen met 3-0 aan de leiding kwam. Het ging daarna volledig mis, met drie tegendoelpunten als gevolg. Uiteindelijk won de club uit Turijn met 4-3 door een eigen doelpunt van Kalidou Koulibaly diep in blessuretijd. Koeman is niet geschrokken van het spel van De Ligt. "Wat is schrikken?'', aldus Koeman. "Matthijs speelde de eerste wedstrijd voor Juve al niet."

"Hij had dit weekeinde een slecht moment bij de goal van Lozano. Hij oogde niet zoals we graag willen zien, dat klopt. Ik heb na de lunch al even met hem gezeten", vertelt de keuzeheer. "We doen soms makkelijk over veranderingen. Ik kan de krantenknipsels laten zien van mijn debuut. 2-0 verloren met Barça en ze schreven ''wat hebben we nou toch gekocht'. Ik had hem zelf rechts in de as gezet en Bonucci links. Die heeft veel meer ervaring. Ik probeer al mijn spelers vertrouwen te geven. De situatie verandert niet. De Ligt speelt gewoon en rechts in het centrum. Het is duidelijk dat hij aanpassingsproblemen heeft. Dat kost tijd."

De selectie van het Nederlands elftal komt maandag bij elkaar in Zeist ter voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Duitsland en Estland. Oranje neemt het vrijdag 6 september in Hamburg op tegen de ploeg van bondscoach Joachim Löw. Drie dagen later, op maandag 9 september, staat het uitduel met Estland op het programma. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
25
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
340
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties