Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman zorgt voor verrassingen in topduel met Sevilla

Laatste update:

Koeman kiest voor drie centrale verdedigers: Óscar Mingueza, Gerard Piqué en Clément Lenglet. Daarnaast maken ook Dest en Alba deel uit van de basiself. Op het middenveld geen verrassingen: Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Pedri. Koeman kan niet beschikken over de geblesseerde Miralem Pjanic, die met klachten aan de rechterenkel kampt, en de al langer geblesseerden Philippe Coutinho, Sergi Roberto en Ansu Fati. In de aanval staan Lionel Messi en Ousmane Dembélé.

De hoop van Koeman is mede gevestigd op een glorieus optreden van Messi, daar Sevilla de meest favoriete tegenstander van de Argentijn is: 37 doelpunten en 16 assists in 41 duels in alle competities. De topscorer van LaLiga, achttien goals, is bovendien al zeven speeldagen op rij goed voor minimaal één doelpunt. Niet onbelangrijk: Messi kwam in elk van zijn laatste drie wedstrijden tegen Sevilla niet tot scoren én Jules Koundé speelde in elk van deze duels.

Barcelona heeft momenteel twee punten meer dan Sevilla (50 om 48), dat wel een duel minder in de benen heeft: 23 om 24. De eerste vier teams op de ranglijst plaatsen zich aan het einde van de rit voor de groepsfase van de Champions League. De voorsprong van de Andalusiërs op nummer vijf Real Sociedad bedraagt zeven punten en ook nog eens met een wedstrijd minder. Komende woensdag staan Barcelona en Sevilla opnieuw tegenover elkaar in het kader van de tweede halve finale in de Copa del Rey. Dan verdedigt het team van Julen Lopetegui in het Camp Nou de 2-0 zege uit het heenduel.

Opstelling Sevilla: Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Escudero; Fernando, Jordán, Rakitic; El Haddadi, Papu Gómez en De Jong.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Dest, Mingueza, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Messi en Dembélé.

-

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
24
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties