Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koemans Southampton kent valse start van het seizoen

Laatste update:

Een teleurstellend resultaat dus voor Southampton, dat helemaal niet slecht begon aan de wedstrijd tegen Everton. Dusan Tadic werd na een klein kwartier spelen voor het eerst gevaarlijk, maar zijn schot werd geblokt door Phiel Jagielka, en Graziano Pellè wist een voorzet van de Serviër even later niet tussen de palen te krijgen. Ook Matt Target en Sadio Mané beproefden hun geluk, maar Tim Howard hield zijn doel schoon en zag Everton na een fantasische counter op voorsprong komen. De bezoekers kwamen er na een corner van Southampton razendsnel uit en de voorzet van Arouna Koné op Lukaku was perfect. Dat gold ook voor de kopbal van de Belg: 0-1.

Southampton moest in de achtervolging, maar was blijkbaar aangeslagen door de achterstand, die absoluut tegen de verhoudingen in was. Na de openingstreffer werd Everton opeens de betere ploeg en Stekelenburg maakte al een inzet van James McCarthy onschadelijk, voordat Barkley de marge had moeten verdubbelen. Hij verzuimde dat, en Tom Cleverley schoot de rebound na een redding van Stekelenburg naast, maar kort voor rust werd het alsnog 0-2 voor Everton. Barkley speelde de bal in de loop van Lukaku, die zijn tweede van de middag maakte.

Kort hierna klonk het rustsignaal en voor de tweede helft bracht Koeman Oriol Romeu, die deze week werd overgenomen van Chelsea, in de ploeg. Hij bediende al vroeg na zijn entree Pellè met een fraai hakje, maar het schot van de spits werd geblokt, en een tweede poging van Pellè in de tweede helft werd gekeerd door Howard. Southampton drong dus wel aan, maar na de twee momenten van Pellè werden er eigenlijk geen kansen meer gecreëerd. Everton bleef simpel op de been en besliste de wedstrijd zeven minuten voor het einde, toen Barkley de 0-3 binnen schoot. Southampton blijft hierdoor op een schamel puntje uit twee competitieduels staan. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij promovendus Watford.

Romelu Lukaku was met twee doelpunten de grote man bij Southampton-Everton (0-3), maar het mooiste moment van de Belg...

Posted by voetbalzone on zaterdag 15 augustus 2015

-
Ben je van mening dat Southampton deze maand nog nieuwe spelers moet halen?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties