Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koerswijziging bij Ajax: 'We gaan aanvallender spelen op de transfermarkt'

Laatste update:

Van der Sar sprak lovend over de eigen jeugdopleiding. "Cillessen is vervangen door Onana, Klaassen heeft Eriksen opgevolgd, Milik hebben we voor Dolberg ingeruild, De Ligt staat nu op de plek van Sánchez", aldus de oud-international, die bepaalt dat Ajax het anders gaat doen. "Als een grote speler vertrekt bij Ajax, dan moeten we de mogelijkheden en de ambities hebben om een gelijkwaardige speler met dezelfde kwaliteit terug te halen."

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Er kwamen de afgelopen jaren vele miljoenen binnen bij Ajax. De bankrekening van de Amsterdammers is goed gevuld met circa 158 miljoen euro. Volgens Van der Sar is de club bereid om geld te investeren in aankopen. Daarnaast liet de algemeen directeur doorschemeren dat Ajax wellicht hogere salarissen gaat uitdelen. "De ambitie en mogelijkheden worden naast elkaar gelegd. Moeten we wachten op een speler? Moeten we sneller handelen? We hebben de laatste jaren te vaak achter het net gevist. We gaan iets aanvallender spelen. Niet alleen op het veld, ook op de transfermarkt."

Volgens Van der Sar is Ajax al jaren goed op weg. "We wilden graag aanhaken in Europa en dat hebben we afgelopen seizoen gedaan. Daar betaal je de prijs voor, gezien het aantal spelers dat weg is gegaan. Met één of twee hadden we wel rekening gehouden, maar met Sánchez bijvoorbeeld niet."

Goede zet van Ajax?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
45
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties