Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koerswijziging in Barcelona kan gevolgen hebben voor Ajax

Laatste update:

Barcelona is volgens de berichtgeving uit Spanje namelijk bereid om naar aanbiedingen voor Nélson Semedo te luisteren en Bayern is naar verluidt een van de gegadigden voor de Portugees international. De concurrentie voor Semedo is echter fors, daar ook Paris Saint-Germain en Manchester City de naam van de rechtsback op het lijstje hebben gezet.

Barcelona is volgens Catalunya Ràdio niet langer voor de volle honderd procent overtuigd van de kwaliteiten van Semedo en zou daarom bereid zijn om, tegen de juiste prijs, afscheid te nemen van de verdediger. Met een gehanteerde vraagprijs van vijftig miljoen euro lijkt hij echter wel flink duurder uit te vallen dan Dest, voor wie eerder een transfersom van om en nabij de twintig miljoen werd geopperd.

Als Bayern afhaakt voor Dest en hij in de aankomende transferperiode alsnog bij Ajax wil vertrekken, lijkt de Amerikaans international overigens ook in de Premier League terecht te kunnen. Volgens Calciomercato is Tottenham Hotspur namelijk eveneens geïnteresseerd in de negentienjarige verdediger. Dest ligt momenteel nog tot medio 2022 vast in Amsterdam.

Denk jij dat Sergiño Dest volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
1
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
4
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
6
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties