Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kogel door de kerk: 'Fascinerend avontuur' voor Moisander

Laatste update:

Sampdoria wordt Moisanders vijfde werkgever. Hij begon ooit bij TPS in zijn vaderland en trok als tiener naar Ajax. In eerste instantie redde hij het daar niet, maar via PEC Zwolle en AZ kwam hij opnieuw terecht in Amsterdam. Hij won twee landstitels op rij met Ajax en groeide uit tot aanvoerder. Vorig jaar zomer wilde hij niet meer bijtekenen en mikte hij op een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan, maar die kwam er niet.

Zoals de protocollen bij Ajax voorschrijven, belandde Moisander vervolgens op de bank. Toch haalde Frank de Boer hem later weer bij de eerste elf, al deed de verdediger de voorbije weken in lang niet alle wedstrijden mee. Sampdoria stelt dat de routinier nu een boeiend avontuur staat te wachten in Italië en ziet uit naar zijn komst. Tot zijn 32ste is Moisander verzekerd van een verblijf bij de subtopper uit de Serie A.

Zal Niklas Moisander een aanwinst blijken voor Sampdoria, denk je?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties