Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kökçü 'op ramkoers' met Schmidt bij Benfica: 'Nooit het gevoel gehad...'

Laatste update:

Kökçü vertrok in juli 2023 als een grote meneer bij Feyenoord. De rechtspoot had zijn jeugdliefde als aanvoerder naar de landstitel geleid, om vervolgens het avontuur aan te gaan bij de grootste club van Portugal. Hoewel Kökçü onder Roger Schmidt, voormalig trainer van PSV, genoeg aan spelen toekomt, wil hij nog niet zeggen dat zijn transfer naar Benfica geslaagd is.

"Nee, dit is niet wat ik verwachtte", aldus de goudeerlijke Kökçü. "Er speelde op de transfermarkt heel veel afgelopen zomer, ik heb een bewuste keuze gemaakt voor Benfica met het idee dat dit de beste stap in mijn carrière was om me verder op alle vlakken te ontwikkelen. Dat is slechts ten dele gebeurd."

Hoewel Kökçü tot de recordaankopen van Benfica behoort, werd hij niet groots gepresenteerd door o Glorioso. "Ik heb natuurlijk wel gezien hoe andere spelers in Portugal en bij andere grote clubs in de schijnwerpers zijn gezet. Dat zorgt voor een bepaalde status. Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt. Ook niet door de trainer!"

Kökçü heeft nog niet met deuren geslagen in Estádio da Luz, waar hij tot medio 2028 vastligt. "Ik ben ook niet het type dat met zijn vuist op tafel slaat of eisen stelt, maar misschien ben ik juist vanwege de rol die ik van hem kreeg wel te bescheiden geweest..." Kökçü speelt onder Schmidt voornamelijk als defensieve middenvelder. Tijdens het tweeluik (3-2 winst) met Rangers in de achtste finales van de Europa League kreeg hij in totaal slechts 26 van de 180 mogelijke speelminuten.

Volgens de Turkse international heeft Schmidt hem voordat hij tekende een andere rol voorgehouden, een soortgelijke als bij Feyenoord. "Ik word door Schmidt te veel gekoppeld aan allerlei taken. En dat is niet nodig als je echt mijn kwaliteiten wil benutten. Ik kom zelf wel met de oplossingen in het veld, ik denk vooruit, sta bekend om mijn 'progressieve' passing."

Kökçü is teleurgesteld over de situatie. "Ik kan nog zoveel meer betekenen voor Benfica, daar zit misschien een stuk van mijn frustratie." Dat hij af en toe reserve is, kan de rechtspoot niet begrijpen. "Daar ben ik boos en teleurgesteld om geweest. Juist op die momenten wist ik dat ik zoveel voor het team kan betekenen "

De middenvelder hoopt met de supporters van Benfica eenzelfde band op te bouwen als hij bij Feyenoord deed met de fans. "Ik ben nog niet de meest geliefde speler en dat kan ik aan een kant wel begrijpen. De verwachtingen zijn hoog en daar loop ik niet voor weg, maar geef me dan wel de rol die bij me past", aldus Kökçü.

Tot dusver speelde Kökçü 2.247 minuten namens Benfica, verdeeld over 34 optredens. Daarin was het jeugdproduct van Feyenoord goed voor 3 doelpunten en 10 assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo'n 30 miljoen euro. Volgens journalist Van der Kraan sluit Kökçü een transfer niet uit indien zijn situatie bij Benfica hetzelfde blijft.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties