Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kom op, drie maanden geleden was hij nog de beste keeper van het EK'

Laatste update:

Zaakwaarnemer Silvano Martino hecht geen waarde aan de misstappen van Buffon. "Kom op, drie maanden geleden was hij nog de beste keeper van het EK in Frankrijk", zo benadrukt de belangenbehartiger. "Het tegendoelpunt tegen Spanje is iets wat keepers kan overkomen. De tegenstander naderde, hij wilde de bal over de zijlijn schieten en hij miste de bal. Tegen Udinese was er sprake van een technische fout."

"Als een keeper een fout gaat maken, dan heb ik liever dat er een is zoals tegen Spanje", zo vervolgde Martina. "Tegen Udinese was er sprake van een stuit, een halve meter voor Gianluigi. Hij heeft ongeveer duizend duels gekeept. In sommige duels kun je fouten maken. Dat zal in de toekomst blijven gebeuren. Keepers maken altijd fouten, het is onderdeel van hun spel." Volgens Martina wil Buffon na het WK van 2018 stoppen. Dan is ook zijn huidige overeenkomst met Juventus ten einde.

-
Gianluigi Buffon is van de drie beste keepers ter wereld

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties