Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kom op, men vraagt of ik wel ga scoren tegen Feyenoord als ik de kans krijg'

Laatste update:

"Ik ben nu speler van FC Utrecht, dus ik hoop gewoon op een overwinning voor ons. Natuurlijk, het is apart, maar je bent prof en dat moet je gewoon blijven. Mensen vragen aan me of ik de bal wel binnen ga schieten als ik de kans krijg. Kom op nou, het is niet eerlijk om niet de volle honderd procent te geven. Als die fluit gaat moet gewoon de knop om", legt hij uit in gesprek met FOX Sports.

Met het zetten van zijn handtekening onder een contract in Rotterdam kwam er voor Ayoub een einde aan een zware week: "Ik zat met allerlei vragen in mijn hoofd. Het was wachten op de uitslag van de medische keuring, een datum inplannen om te tekenen. En je weet natuurlijk dat er veel reacties komen. Ik ben blij dat het achter de rug is."

Ayoub is door de rentree van Robin van Persie in De Kuip niet de meest recente aanwinst van de regerend landskampioen en de middenvelder krijgt woensdag mogelijk ook op het veld te maken met de 102-voudig Oranje-international. Hij kijkt er in ieder geval naar uit om volgend seizoen samen te werken met Van Persie: "Ik weet niet of hij gelijk gaat spelen, maar ik ben blij dat ik straks naast hem mag zitten. Ik denk dat het zeker een speler is waar ik veel van kan leren."

Denk jij dat FC Utrecht gaat winnen van Feyenoord?

Meer nieuws

'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
3
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
1
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
20
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
4
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
4
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties