Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Komst Bazoer leidt tot 'verbazing': 'Het liep natuurlijk best goed'

Laatste update:

"We waren in Spanje en ineens gonsde het door de spelersgroep dat Bazoer de volgende dag bij ons zou komen. Daar waren we best wel verbaasd over", laat hij weten aan De Telegraaf. Trainer Dick Advocaat bevestigde vrijdag al dat Bazoer zaterdag bij de wedstrijdselectie zal zitten voor de wedstrijd tegen AZ. Van een basisplaats zal het echter nog niet komen voor de voormalige Ajacied.

Emanuelson geeft toe dat hij er wel even over heeft nagedacht wat dit precies zal gaan betekenen voor zijn eigen positie: "Het liep natuurlijk goed op het middenveld voor de winter. Aan de andere kant zijn we gewoon ontzettend blij dat hij er is. Je ziet op de training dat Riechedly iets extra's brengt", legt hij uit.

"De vraag is wel hoe dit zal gaan binnen de formatie, maar dat is aan de trainer. Het zal een gevecht worden. Voor hem een uitdaging en voor ons een uitdaging. Het houdt ons allemaal scherp", sluit Emanuelson af. FC Utrecht staat momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie en heeft een punt minder dan nummer vier Vitesse. De Domstedelingen hervatten het seizoen zaterdagavond in Alkmaar tegen nummer zeven AZ, dat momenteel drie punten minder heeft.

Denk jij dat Riechedly Bazoer dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij FC Utrecht?

Meer nieuws

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
0
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties