Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Komst Hiroki Ito naar Ajax lijkt ook in de toekomst moeilijk verhaal te worden

Laatste update:

"Ik ben erg blij dat ik mijn contract bij VfB Stuttgart heb verlengd", laat Ito weten via de officiële kanalen. "Ik wil graag mijn dank uitspreken aan het clubmanagement, mijn familie en mijn zaakwaarnemer. Ik ben heel gelukkig in Stuttgart. Vooral onze thuiswedstrijden, met onze fans en de bijzondere sfeer in het stadion, zijn voor mij heel bijzonder. Ik ben erg blij met mijn ontwikkeling bij VfB. Toen ik in 2021 vanuit de Japanse tweede divisie naar Stuttgart kwam, had ik nooit gedacht dat ik zoveel wedstrijden zou spelen en een jaar later zou worden opgeroepen voor het nationale team. Ik blijf hard werken, geef honderd procent en vecht op het veld in de VfB-kleuren."

Ito werd in Amsterdam lang beschouwd als toptarget. De linker centrale verdediger annex linksback had in Amsterdam meer diepte moeten geven aan de verdediging en Ajax legde dan ook meerdere biedingen neer, die door Stuttgart werden afgewezen. De Duitse club raakte deze zomer Konstantinos Mavropanos al kwijt aan West Ham United en wilde niet nog een steunpilaar in de achterhoede laten gaan. Ajax schakelde door en bereikte razendsnel een akkoord met Gastón Ávila van Royal Antwerp, die net als Ito zowel centraal als op linksback uit de voeten kan. De linksbenige Argentijn heeft inmiddels een vijfjarig contract ondertekend in de Johan Cruijff ArenA.

Dat Ito lang de eerste keus was, had grotendeels te maken met Ajax' technisch directeur Sven Mislintat. Ito werd zelf door de Duitser op huurbasis naar Stuttgart gehaald in de zomer van 2021. Een jaar later nam Stuttgart hem voor 400.000 euro definitief over van Jubilo Iwata. Afgelopen seizoen was Ito een onbetwiste basisspeler bij Stuttgart en kwam hij tot 37 officiële wedstrijden. Vorig weekend was Ito nog belangrijk voor zijn club met een fraaie assist bij het openingsdoelpunt van Serhou Guirassy, die ook op de radar stond bij Ajax. De wedstrijd tegen VfL Bochum eindigde uiteindelijk in 5-0, waardoor die Schwaben na een speelronde de trotse koploper zijn in de Bundesliga.

Meer nieuws

Kraay jr. verrast door ontbreken naam in XI Oranje: 'Ik heb al 10 keer gezegd..'
1
Feyenoord haalt Kevin Nadje binnen als derde zomertransfer: bedrag is bekend
22
Live meepraten in de Oefeninterlands: Nederland - Canada
6
Ajax gaat naar onverwachte plek op trainingskamp: 'Voor de fans in die regio'
14
Zeer verrassende opstelling Nederlands elftal: Gravenberch, Frimpong en Brobbey
71
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties