Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Komst Memphis duwt concurrent bij Atlético naar uitgang: 'Weet niet of ik blijf'

Laatste update:

"Depay is hier gekomen en hij doet het erg goed", erkent de voormalig spits van onder meer Juventus en Real Madrid. "Het team draait momenteel prima, dus ik zal moeten wachten. Voor nu ben ik hier gelukkig, maar als de situatie zo blijft weet ik niet of ik hier volgend seizoen nog speel. Ik zal goed luisteren naar de club en de coach", aldus de dertigjarige aanvaller.

Depay scoorde dit seizoen al drie keer in slechts 257 minuten voor Atlético. De 86-voudig Oranje-international geniet daarom de voorkeur van Diego Simeone, die zijn clubtopscorer met twaalf doelpunten op de bank houdt. Mocht de situatie volgend seizoen niet veranderen, kan Morata terugkeren naar Italië. Vanwege de Italiaanse nationaliteit van zijn vrouw heeft Morata een terugkeer naar de Serie A nooit uitgesloten.

Aanvoerder nationale ploeg
Eerder deze week maakte kersverse Spanje-bondscoach Luis de la Fuente bekend dat Morata deze interlandperiode de aanvoerdersband van het nationale elftal gaat dragen. De aanvaller neemt de band over van Sergio Busquets, die na het WK in Qatar het einde van zijn interlandcarrière aankondigde. Morata is met 61 optredens de speler met de meeste interlands in de huidige Spaanse selectie.

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
5
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
28
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties