Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Komst Schweinsteiger prachtig, maar hij had niet voor United moeten kiezen'

Laatste update:

In Engeland wordt City door sommige critici beschouwd als een club waar jonge spelers hun carrière ook kunnen breken. "Daar reageer ik niet op. Er is veel gezegd over deze club, maar ik ben hier erg gelukkig en deze twee jongens ook", zegt Hart. "Fabian kan hier absoluut slagen, met gemak. Voor Sterling geldt hetzelfde. Engeland gaat hier ook garen bij spinnen. Het is goed als twee Engelse jongens meestrijden om alle prijzen, ook met het oog op het EK."

Hart vindt wel dat zijn club zich nog iets actiever moet tonen op de transfermarkt. "We hebben een teleurstellend jaar achter de rug. Er moet nog wel iets bij, denk ik. Als we erin slagen om nog een paar goede aankopen te doen, hebben we tegen eind augustus een prima selectie staan", vindt de goalie, die ook de ontwikkelingen bij de concurrentie met veel interesse volgt.

"Het is goed om te zien dat jongens als Bastian Schweinsteiger naar de Premier League komen, alleen had hij beter niet voor United kunnen kiezen", grapt Hart. "Maar dit is de competitie waar ik graag in wil spelen. Het niveau is hoog en er gebeurt van alles. Dat is voor iedereen goed."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties