Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Komst van Graham Potter naar Ajax kwestie van tijd na goede gesprekken'

Laatste update:

Cohen is vooral betrouwbaar als het gaat om nieuws van Manchester United. Deze keer heeft hij dus informatie over de voormalig manager van Chelsea.

Meer: ‘Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt’ | Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Potter en zijn entourage hebben gesprekken gevoerd met een delegatie van Ajax en deze zijn 'heel prettig verlopen'. Cohen schrijft dat de komst van Potter slechts een kwestie van tijd is, daar Ajax ook niet met andere managers heeft gesproken.

De adviesraad heeft groen licht gegeven voor het aanstellen van Potter. De 48-jarige Brit werd aangeraden door de inmiddels geschorste Alex Kroes.

Volgens de NOS werd Potter begin maart al aangeboden bij Ajax. De omroep schreef dat de stem van Kroes de doorslag zou geven. Het lijkt erop dat Kroes de komst van de voormalig trainer van Brighton & Hove Albion wel zag zitten.

Potter, die tijdens zijn actieve spelerscarrière uitkwam voor onder meer West Bromwich Albion, Southampton en Stoke City, begon zijn trainerscarrière in Zweden, bij Östersund.

De Engelsman won de Zweedse beker en vertrok vervolgens naar Swansea. In 2019 streek hij neer bij Brighton, waarna hij in 2022 een contract tekende bij Chelsea.

In Londen stond Potter slechts 31 duels aan het roer. Hij werd ontslagen vanwege tegenvallende prestaties. Het ontslag van Potter bracht the Blues echter niet uit de problemen. Met Mauricio Pochettino staat de club momenteel negende.

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties