Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Komst van Joshua Zirkzee naar de Eredivisie is 'een gepasseerd station'

Laatste update:

Vorige week maandag schreef Voetbal International over de belangstelling van ADO voor de achttienjarige aanvaller van Bayern München, die ook in de jeugdopleiding van de Eredivisionist speelde. Vrijdagavond, na de oefenwedstrijd tegen OH Leuven (1-1), maakt Groenendijk bij FOX Sports duidelijk dat het niet tot een transfer zal komen. "Dat is al een gepasseerd station. Dat gaat niet gebeuren."

De kans is groter dat Michiel Kramer terugkeert als spits van ADO. De club verwelkomde de transfervrije aanvaller deze week op de training en tegen Leuven maakte hij als invaller zijn opwachting in de tweede helft. Beide partijen beoordelen de komende weken of er een nieuwe samenwerking in zit. "We kennen zijn kwaliteiten. Het is duidelijk dat er nog het nodige moet gebeuren bij ADO en Michiel kan ons daarbij helpen", denkt Groenendijk.

"Hij is aan de slag geweest met een personal trainer, maar nog niet in groepsverband. Hij moet dus nog een en ander doen, maar we hebben op de trainingen al wel gezien dat hij van waarde kan zijn voor ons", aldus de oefenmeester, die ook Nasser El Khayati lijkt kwijt te raken. De aanvallende middenvelder ontbreekt al anderhalve week op de training, vanwege een mogelijke transfer naar Qatar SC. Ook tegen Leuven was de sterspeler er niet bij.

"El Khayati is op dit moment niet voor de volle honderd procent met zijn hoofd bij ADO. Dan heeft het ook geen zin om hem dit soort wedstrijden te laten spelen", legt Groenendijk uit. "Dat kan alleen maar blessures opleveren." Groenendijk ontkent dat El Khayati 'de regie heeft'. "Maar als trainer ben ik niet degene die dit soort beslissingen neemt, dus dat moet je niet aan mij vragen. Ik voel me niet de aangewezen persoon om hierop te reageren."

Denk je dat ADO Den Haag een goede selectie gaat samenstellen?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
24
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
26
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties