Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Komst Weghorst moet onderdeel van investering van 50 miljoen worden'

Laatste update:

De clubleiding van Hertha wil sowieso een doelman, rechtsback, spits en een vleugelaanvaller aantrekken en voornoemde spelers zijn in de beleving van de huidige nummer elf in de Bundesliga de ideale kandidaten hiervoor. Trainer Bruno Labbadia aast op een grote en gevaarlijke afmaker en Weghorst moet met ingang van volgend seizoen de aanvalslinie van de middenmoter op sleeptouw nemen. Zijn contract in Wolfsburg loopt nog drie seizoenen door. De boomlange spits scoorde aan het begin van het seizoen nog in de uitwedstrijd van Wolfsburg tegen Hertha (0-3 overwinning).

Zeefuik is al langer in beeld bij Hertha BSC, dat ongeveer drie miljoen euro moet neerleggen om de rechtsback over te nemen van FC Groningen. De eerder al bij PSV genoemde vleugelverdediger is recentelijk ook in verband gebracht met Southampton, Stade Reims en FC Augsburg. Zeefuik heeft zelf al aangegeven dat hij klaar is voor een stap hogerop, ondanks een doorlopend contract bij de Trots van het Noorden. Kobel is de beoogde nieuwe keeper, terwijl Diatta wordt gezien als versterking op de flanken.

'Big City Club' wil met 'honderden miljoenen' Champions League bestormen

Voetbalzone publiceerde eerder dit verhaal over de ambitieuze plannen van Hertha BSCLees artikel

Windhorst wist eerder dit jaar al Krzysztof Piatek en Lucas Tousart al naar Hertha BSC te halen en enkele gerichte aankopen deze zomer moeten de club dichter bij de top in de Bundesliga brengen. De vermogende zakenman, die 49,9 procent van de aandelen in handen heeft, pompte eerder al 220 miljoen euro in Hertha BSC en volgens BILD volgt dit najaar een nieuwe investering van 100 miljoen euro.

Zie jij Wout Weghorst en Deyovaisio Zeefuik naar Hertha BSC vertrekken?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties