Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Komt dat nog betere bod, dan zal Feyenoord hem in de zomer verkopen'

Laatste update:

De clubleiding van Feyenoord gaat volgende week om de tafel met Robin van Persie, die met fysieke klachten kampt en niet altijd het niveau kan halen waar hij zelf naar streeft. Hoewel de club graag nog een jaar met de veteraan door wil, heeft hij zo zijn twijfels. Feyenoord hoopt daarnaast dat Deens international Nicolai Jörgensen uitblinkt op het WK in Rusland. Hij kon afgelopen winter voor zeventien miljoen euro naar Newcastle United, maar Feyenoord verleende geen medewerking.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Voor Jörgensen hangt heel veel af van het WK met Denemarken. Hij heeft geen goede tweede seizoenshelft gespeeld, al gingen de laatste wedstrijden wel iets beter. De vraag is of clubs nog steeds zo veel geld voor hem willen betalen", stelt commentator en Feyenoord-volger Arman Avsaroglu zondag in gesprek met de NOS. "Feyenoord wees het bod in januari af. Enerzijds omdat ze vonden dat ze het omwille van de sportieve ambities niet konden maken om de topscorer van vorig seizoen te verkopen. Anderzijds hoopten ze na het WK een nog beter bod te kunnen krijgen."

"Komt dat bod, dan zal Feyenoord hem deze zomer verkopen. Dan moet er een nieuwe spits komen." Avsaroglu denkt dat Steven Berghuis, die een sterk seizoen draait, zal blijven en verwacht dat Tonny Vilhena vertrekt. "Dat Vilhena vertrekt, lijkt zeker. En dan verwacht ik Sofyan Amrabat op zijn positie. Yassin Ayoub zal, zoals veel spelers, te maken krijgen met aanpassingsproblemen. Hij zal zijn wedstrijden wel meepakken, maar ik verwacht niet dat hij alles speelt."

Karim El Ahmadi kan zich met Marokko op het WK in de kijker spelen. Hij vindt het niet erg om bij Feyenoord te blijven, maar het kan volgens Avsaroglu nog alle kanten op. "El Ahmadi wil nog een keer een flinke klapper maken. Voor hem zal het de laatste kans zijn op een transfer en hij zal zich op het WK in de kijker willen spelen."

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
2
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties