Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Konterman verlaat PEC Zwolle en gaat voor nieuwe uitdaging bij de KNVB

Laatste update:

"De functie van hoofdtrainer bij PEC Zwolle bevalt mij hartstikke goed. De club, staf, medewerkers en supporters hebben mij een ontzettend mooie ervaring geboden", stelt Konterman in een verklaring op de website van de Zwolse middenmoter. "Het doet mij eens te meer beseffen dat ik graag op eigen benen wil staan en dat ik momenteel dus niet de functie van assistent-trainer ambieer. Het aanbod van de KNVB om trainer te worden van de Onder-19 vind ik perfect passen in mijn straatje. De Onder-19 is komend seizoen het hoogste jeugdteam van de voetbalbond en biedt mij een prachtige uitdaging om te werken met de grootste talenten van het land. De focus gaat nu echter weer volledig op PEC Zwolle, waar we nog vijf belangrijke wedstrijden hebben om voor een zo hoog mogelijke eindklassering te gaan", aldus Konterman.

"Bert informeerde mij begin deze week over de situatie en eigenlijk kan ik niets anders dan daar begrip voor hebben", reageert technisch manager Mike Willems op het naderende vertrek van Konterman uit Zwolle. "Het is hartstikke mooi dat hij in februari bereid was in te stappen om dit seizoen samen met de spelersgroep en staf tot een goed einde te brengen. Op dit moment zit hij precies op de helft van zijn tien wedstrijden aan het roer van onze club en dus vallen er de komende weken nog genoeg punten te pakken om het seizoen zo sterk als mogelijk af te sluiten", zo besluit de technisch eindverantwoordelijke van de Blauwvingers.

Konterman heeft een verleden bij de KNVB. De scheidend coach van PEC was in het recente verleden als bondscoach verantwoordelijk voor onder meer de Onder-18 en Onder-20. Daarnaast was de oud-verdediger van Feyenoord en Rangers FC enige tijd als assistent-bondscoach verbonden aan Jong Oranje. In maart werd bekend dat Art Langeler deze zomer vertrekt bij de KNVB en als hoofdtrainer zal terugkeren bij PEC.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
9
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
17
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties