Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koolwijk verklaart woede: 'Hij pakte me bij mijn ballen, dat deed aardig pijn'

Laatste update:

"Ik werd boos omdat hij ertussen kwam. Ik was met de scheids aan het praten. Ten eerste dacht ik al: 'waar bemoei jij je mee?'", zo verklaarde Koolwijk in gesprek met de NOS. "Ik wilde hem daarom beetpakken om hem weg te duwen. Hij pakte me bij mijn ballen en dat deed aardig pijn. Vandaar dat ik aardig boos werd. Ze voelen nu weer goed, hoor."

Excelsior gaf in de slotminuten de zege uit handen: Craig Goodwin poetste uit een vrije trap de achterstand weg. Doelman Ögmundur Kristinsson constateerde dat Excelsior zichzelf tekort heeft gedaan met het gelijkspel. "Na de 1-0 hebben we te weinig gebracht. Zonde." Ook Milan Massop kwam tot die conclusie. "Na de 1-0 zetten we niet door. De bal voorin vasthouden was lastig. Verdedigend stonden we goed."

Massop, de maker van de openingstreffer in Kralingen, kon leven met de puntendeling. "Echt kansen kreeg Sparta niet, maar ze speelden beter. Het is balen dat de gelijkmaker zo laat valt, maar het gelijkspel is terecht. Ik ben daar realistisch in. Ik kan wel een mooi verhaal gaan vertellen, maar zo is het toch."

-
Wie heeft een betere selectie?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
27
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
9
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties