Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kooplustige Chinezen hopen op akkoord met Chelsea

Laatste update:

De voorbije weken werden onder meer Yaya Touré, Fredy Guarín, Gervinho en Luiz Adriano gelinkt aan Jiangsu Suning en laatstgenoemde onderhandelde zelfs over een contract. Hij kwam er echter niet uit met de Aziaten. Trent Sainsbury kwam dat wél en zal eerdaags aan de slag gaan in de Super League, maar de 24-jarige verdediger zal niet de laatste aanwinst zijn. De Daily Mail heeft begrepen dat Ramires er ook bij moet komen.

Chelsea zou niet onwelwillend staan tegenover een transfer van de Braziliaan. De Engelsen kochten Ramires in de zomer van 2010 zelf voor zo'n 22 miljoen euro en nu zou men nog behoorlijke winst kunnen maken: Jiangsu Suning zou tot 32 miljoen euro over hebben voor de 28-jarige middenvelder, wiens contract nog loopt tot 2019. In oktober verlengde Ramires nog in Londen, maar misschien gaat hij deze periode weg.

Als Ramires het zelf ook ziet zitten, kan hij een zeer lucratief contract tekenen bij de ambitieuze Chinezen. Hij zou gaan samenwerken met trainer Dan Petrescu, die in zijn actieve loopbaan zelf vijf jaar (1995-2000) onder contract stond op Stamford Bridge. Een jaar geleden was ook Michael de Leeuw herhaaldelijk in beeld bij Jiangsu Suning, maar hij zit nog steeds bij FC Groningen.

Ramires verkopen zou ... zijn van Chelsea

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
3
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties