Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koopmeiners sluit vertrek bij AZ niet uit: 'Ik ben er nog niet uit'

Laatste update:

"Ik geniet nu van het verdedigen omdat we de nul houden en als team goed staan. Maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het middenveld", zegt Koopmeiners in gesprek met FOX Sports. "Omdat ik mijn hele leven heb gewerkt om als middenvelder te slagen. Dat is in het eerste van AZ ook gelukt, dus dat is moeilijk voor mij om aan de kant te zetten, als je daar jarenlang voor getraind hebt."

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Een zomers vertrek behoort tot de mogelijkheden wanneer Arne Slot, de opvolger van Van den Brom, hem ook als verdediger wil gaan gebruiken. "Daar ben ik wel over aan het nadenken, maar ik ben er nog niet uit. Wil ik volgend jaar op het middenveld spelen of dit blijven doen? Daar ga ik zeker over nadenken", aldus Koopmeiners. "Je kunt er omheen draaien, maar dat zijn overwegingen die je gaat maken. Misschien wil ik heel graag op het middenveld spelen, maar ziet AZ dat anders. Dan gooi ik ook m'n eigen glazen in als ik dat dan maar blijf doen. Daar moet ik goed over nadenken."

"Ik heb daar niet zo'n boodschap aan", reageert Van den Brom, die na dit seizoen naar FC Utrecht verkast. "Hij doet het heel goed, eigenlijk geweldig op die positie. Teun links centraal in de achterhoede samen met Ron (Vlaar, red.) is een gouden combinatie. Met zijn linkerbeen is hij de start van de opbouw. Hij kan inderdaad ook op het middenveld, maar ik heb dat al zo vaak met hem besproken. Zolang ik hier ben, nog zeven wedstrijden, dan moet je ervan uitgaan dat je daar blijft staan", besluit de trainer over Koopmeiners, die denkt het verder te kunnen schoppen als middenvelder dan als verdediger. "Voor mijn gevoel wel, ja."

Waar komt Teun Koopmeiners het beste tot zijn recht?

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties