Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kopenhagen-goalie verliest zichzelf en ontvangt honderden doodsbedreigingen

Laatste update:

Kopenhagen-doelman Kamil Grabara heeft zijn frustraties over het gelijkspel bij Galatasaray botgevierd op sociale media. De Poolse sluitpost stond met zijn ploeg vijf minuten voor tijd op een 0-2 voorsprong, maar gaf dat in een tijdsbestek van twee minuten uit handen: 2-2. Kantelpunt in de wedstrijd was een indirecte rode kaart voor Elias Jelert.

Grabara is van mening dat zijn ploeg recht had op meer. "We verdienen de drie punten in deze shit hole, maar dit is het leven. We moeten verder", schreef hij op Instagram. Grabara besloot de tekst later aan te passen naar shit game, maar had toen al veel Turkse fans achter zich aan. Hij en zijn vrouw Dominika Robak ontvingen honderden doodsbedreigingen.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

UEFA Champions League
Galatasaray
2 - 2
FC Kopenhagen

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties