Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koploper Fenerbahçe haalt uit in Gaziantep; Kuyt scoort en geeft assist

Laatste update:

Het zat Fenerbahçe in de beginfase niet tegen, want binnen tien minuten was het al 0-1. Dirk Kuyt lobte de bal naar Emmanuel Emenike en de spits die onlangs bijna naar Rusland was vertrokken, drukte goed af: 0-1. Moussa Sow was even later dicht bij de 0-2, maar hij punterde de bal van dichtbij tegen Zdryunas Karcemarskas. Gaziantepspor werd hierna pas wakker en ging op jacht naar de gelijkmaker. Die had in de eerste helft zeker kunnen vallen, maar Bruno Alves haalde een bal van de lijn, Muhammet Demir kopte naast en doelman Mert Günok keerde een schot van João Vitor.

Gaziantepspor hoopte zich na rust wel terug te kunnen knokken, maar in een tijdsbestek van twee minuten was de wedstrijd gespeeld. Kuyt kopte na 58 minuten de 0-2 in de hoek en Sow maakte er vervolgens 0-3 en 0-4 van. Fenerbahçe maakte zodoende voor het eerst sinds mei 2011 vier doelpunten in een uitwedstrijd in de Süper Lig. Door een benutte strafschop van Emre Belözoglu werd het nog 0-5. De laatste nederlaag van Fener dateert overigens van 18 oktober, toen Galatasaray met 2-1 te sterk bleek. Kuyt werd overigens na zeventig minuten vervangen door Alper Potuk.


-
Denk jij dat Fenerbahçe de titel pakt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties