Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koploper PSV maakt gehakt van belabberd FC Twente

Laatste update:

Met het oog op de halve finale van het bekertoernooi trad FC Twente aan met een B-ploeg. Dat was koren op de molen van koploper PSV, dat geen enkele moeite kende met de ploeg uit Enschede. FC Twente begon niet eens slecht, maar voor rust was de wedstrijd al wel beslist in het voordeel van PSV. Na een halfuur opende Luuk de Jong met zijn zestiende van het seizoen de score. De aanvaller was bij de les toen Luciano Narsingh de bal tegen de paal had geplaatst. Voor De Jong was het een bijzondere treffer, want het was zijn 57ste in de Eredivisie en daarmee evenaarde hij het totaal van broer Siem.

Een minuut of vijf later was het 0-2 via Jeffrey Bruma, die zich losrukte bij een hoekschop en de bal tegen de touwen kopte. Het dramatisch opererende FC Twente kreeg vlak voor de onderbreking ook de derde om de oren, toen Georginio Wijnaldum de bal beheerst achter Sonny Stevens werkte.

De laatste keer dat PSV in Enschede won was alweer tien jaar geleden, in 2005, maar dat er een nieuwe overwinning bij zou komen was wel duidelijk. Het team van trainer Phillip Cocu liet na de onderbreking de teugels vieren en dat maakte het voor de neutrale toeschouwer niet leuker. FC Twente bakte er namelijk helemaal niets van en omdat de dadendrang van PSV stopte werd het een saai schouwspel, al kreeg De Jong vlak na de pauze een dot van een kans op de 0-4.

Die 0-4 zou er alsnog komen. Memphis Depay, de topscorer van de Eredivisie, had nog geen treffer gemaakt, maar die kreeg hij een kwartier voor tijd wel. De felbegeerde aanvaller rondde oog in oog met Stevens koel af. Voor de supporters van FC Twente viel er in de slotfase ook nog wat te juichen: Felipe Gutiérrez maakte zijn rentree na lang blessureleed. Dat juichen verging de fans snel, want Depay maakte er nog 0-5 van.

-
FC Twente had gewoon met het sterkste team moeten spelen

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
2
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties