Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koploper Tsjechië ontsnapt door late goal aan ongekende blamage

Laatste update:

Tsjechië leed zijn laatste officiële nederlaag in september 2013 (Italië, 2-1) en eigenlijk hield niemand in Stadion Eden er rekening mee dat de Letten voor een stunt zouden zorgen. De eerste kans was al wel voor het bezoek: Kaspars Gorkss kopte uit een hoekschop enkele centimeters voorlangs. Zoals verwacht mocht worden, domineerde Tsjechië en loerden de gasten op de tegenaanval. Tot grote kansen kwamen de roodhemden echter niet: Ladislav Krejci krulde de bal over de kruising en Vladimir Darida schoot van afstand naast.

Letland hield steeds goed tegen en kwam na een half uur zelfs op voorsprong: Eduards Visnakovs pikte de bal na een counter op en schoof het leer voorbij Petr Cech in het doel. Tsjechië moest in de tweede helft daarom in de achtervolging en was na vijftig minuten dicht bij de gelijkmaker: een kopbal van David Lafata viel op lat. Bondscoach Pavel Vrba greep halverwege de tweede helft in en stuurde PEC Zwolle-aanvaller Tomas Necid als vervanger van Krejci de wei in.

Necid kreeg al gauw een goede kans, maar zijn kopbal werd uit de hoek gedoken door Andris Vanins. Václav Procházka en Vaclav Pilar zorgden ook voor dreiging, maar eerstgenoemde volleerde voorlangs en het schot van Pilar vloog ruim naast. De tijd begon te dringen voor Tsjechië, maar er was welhaast geen doorkomen aan. Vier minuten voor tijd werd het nog bijna 0-2, maar Valerijs Sabala lobte net naast. Door een intikker van Pilar werd het toch nog 1-1. Tsjechië moet zich nu richten op de oefenwedstrijd tegen Slowakije.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties